De uitstekende samenwerking met AZ Alkmaar bij de organisatie van de AZ Selectiedagen

Klant: AZ Alkmaar

Diensten

Event organisation
Projectmanagement

De resultaten

Deelnemers

1440

Selectie-dagen

4

Locaties

3

De AZ selectiedagen, die jaarlijks in april plaatsvinden, zijn van groot belang voor de succesvolle voetbalclub. In 2024 vond het evenement plaats op drie verschillende locaties in en rondom Alkmaar. Goalden werd gevraagd om dit jaar de organisatie van deze dagen gedeeltelijk op zich te nemen, en we kunnen met trots zeggen dat dit succesvol is verlopen!

The Gameplan
what we did

Dit jaar hebben wij als Goalden | Next-gen sports marketing met trots samengewerkt aan de organisatie van de AZ Alkmaar selectiedagen. Deze selectiedagen, ontworpen voor jeugdspelers van O7 tot U14, bieden een fantastische kans voor jonge talenten om hun vaardigheden te tonen aan de AZ scouts. Dankzij de uitstekende samenwerking met Maarten Roomer en Dennis Zwagerman hebben we AZ in staat gesteld om 1.400 getalenteerde spelers te ontvangen.

 Wij namen het projectmanagement en de eventorganisatie op ons. Verdeeld over vier dagen en drie verschillende locaties, hebben we een uitmuntend evenement gecreëerd. We zijn zeer tevreden met de resultaten en kijken uit naar de volgende editie!

Andere succesvolle cases

The winning strategy that sold 16,655 Euro Hockey League tickets!

Social ads · Google ads · Marketing Automation

Jumbo Hockey lancering en positionering

Strategie · Video Creatie · PR-launch

Een uur sparren over je sportmarketing uitdaging met olympiër Billy Bakker?

Laat hieronder je gegevens achter en Billy neemt zo snel mogelijk contact met je op